Föredrag med puls & uteflytt på Fair Enough

Det är ju ett tag kvar, närmare bestämt 77 dagar, till Fair Enough 2014 men vi hoppas ju givetvis att du redan har bokat in det i din kalender. 25-27 april är som gäller som sagt.

Fair Enough_logo_2104

Redan nu kan vi hinta om två spännande föredrag som du kommer kunna inspireras av under mässhelgen. Givetvis hålls alla föredrag både fredag, lördag & söndag så du inte behöver missa något för att tiden blir knapp.

Thomas Backlund eller ”Bo i skogen-Thomas” som vi brukar kalla honom besöker Fair Enough för första gången. I maj i fjol sa han upp sin lägenhet och lämnade Kungliga Hufvudstadens stadsliv för att bo och arbeta i skogen. Att programmera sittandes i absiden kan väl inte vara något knöligt, eller? Från maj till oktober bodde han i tält eller vindskydd i trakterna kring Sörmlandsleden. Med andra ord gjorde han slag i saken i det som många andra mest pratar om. Alltså mycket hockey & lite snack här. Fast snacka kommer han ju givetvis göra under sitt föredrag och vi kan lova att det kommer bli vajert.

Hämtat från boiskogen.se
Hämtat från boiskogen.se

I vanlig ordning kommer multisportlaget Team Outnorth Adventure stå för högpulsinslaget bland föredragshållarna. I september tog delar av laget sitt pick & pack och drog till Kalifornien för att köra skiten ur sig (rent ut sagt) på en världscuptävling. Gold Rush. Coolt! och för oss vanliga dödliga: otroligt jobbigt! Om genomförandet och förberedelserna kommer du få veta allt värt veta. Dessutom erbjuds inspiration hur du får in träningen i din vardag. Vilket vi förmodar att rätt många kan dra nytta av. Kuligt!

Team Outnorth Adventure efter målgång i Gold Rush.
Nice view!
Nice view!

 

Kommentarer är avstängda.