God Jul & Gott Nytt År!

Så, nu var vi där igen – jul. För mig har det varit ett händelserikt år både på och utanför jobbet. Jag har hunnit med en del vandringar, MTB-turer och prövat en hel del nya prylar. Outnorth är en ganska gemytlig plats att arbeta på, främst under juletid. Det är ett högt tempo där man möter nya utmaningar och uppnår nya milstolpar varje dag. Outnorth känns verkligen som en liten tomteverkstad när vi plockar ordrar och skickar ut dem in i det sista. Allt för att folk inte ska få sina julklappar för sent.

Jag vill påminna och trycka på att ni absolut inte ska missa vår mellandagsrea där vi slår på stora trumman både med priser och produkter. Så självklart ska ni boka upp juldagen och hänga på låset, surfa in på Outnorth.se och kika om du hittar något. Kanske är du bara ute efter att fynda, köpa nya friluftsprylar till nästa års äventyr eller är det verkligen något som du tänkt att köpa – som nu är prissänkt.

Från mig och hela Outnorth vill jag därmed önska en God Jul & Gott Nytt År! Ett stort tack till alla våra kunder och leverantörer för det här året. Nu ser jag fram emot en vinter med mycket planering inför nästa års äventyr och nya upplevelser. För min del blir det väldigt mycket mer MTB och sen ska jag försöka att klämma in 2 veckor i fjällen.

Kommentarer är avstängda.