GoPro Hero3 Black Edition i lager (och lite annat fotorelaterat).

GoPro Hero 3 black edition

Äntligen! Väntan har varit lång sedan senaste versionen av populära sport- och actionkameran GoPro Hero3 visades i höstas. Silver och white-varianten har funnits att köpa ett tag medan många väntat på värstingen. Nu är Black Edition här.

Black Edition är den mest avancerade modellen i Hero3-serien, här pratar vi suverän kvalitet rätt igenom. Filmkvalitet upp till 4kP/12fps och stillbilder med 12 Megapixels. Stereoljud, manuell vitbalans och bättre bildkvalitet vid sämre ljusförhållanden är andra prestanda som sticker ut. Dessutom är Hero3-modellerna 30% mindre och 25% lättare än föregångarna. Och så inbyggd Wifi på det. Det är ju nästan så att ALLA behöver en :) Förutom kamerorna har vi välpåfyllt med tillbehör till GoPro

Fotoprylar från LowePro, Velbon, Joby/Gorillapod m.m.

.

Vi har även plockat in lite mer fotorelaterade produkter från vår leverantör Focus Nordic. Vi börjar med lite fotoväskor från LowePro, lite stativ från Velbon och Joby/Gorillapod samt lite rengöringsprodukter från LensPen. Slå en kik, riktigt fina prylar, perfekta som klappar både till dig själv och andra. LowePro är en av världens ledande tillverkare av kameraväskor och de har väskor i alla storlekar. Vi har tagit in ett lite blandat sortiment som vi tycker passar frilufsarna.

Äventyrsfoto av Fredrik Schenholm

En annan fotonyhet är boken Äventyrsfoto från Calazo förlag. En bok för att lära dig att ta lika bra äventyrsbilder som proffsen. Boken är skriven av actionsportfotografen Fredrik Schenholm och frilansjournalisten Anders Winqvist.

Kolla mer från GoPro, LowePro, Velbon, Joby/Gorillapod och Calazo förlag.

Kommentarer är avstängda.