Go pro wifi combo kit

GoPro med fjärrstyrning

Go pro wifi combo kit

De små kamerorna från GoPro har blivit mycket populära senaste åren. Och det är ganska lätt att förstå varför; de är enkla att hantera och ger bra filmkvalité. Dessutom finns det mängder med fästen så de kan användas på de flesta underlag/fästställen så som hjälmar, cykelstyren, bilar, surfbrädor, kajaker, armar med mera.

En nackdel med GoPro har varit att de inte gått att fjärrstyra/fjärrutlösa. Men med nya Wifi Combo kit får man fjärrkontroll med möjlighet att kontrollera upp till 50 kameror från upp till 180 meters håll. Galet fräckt! Fjärkontrollen är vattentät ner till 3m djup.

Men det går även att fjärrstyra kameror från smartphones (och snart även surfplattor). Och förutom styrning i telefonen går det även att livstreama direkt till telefonen (plattan).

Ojoj, det här kommer bli riktigt spännande. Tror nog jag blev skapligt filmsugen (igen)… Kamera, Wifi-kit, Cykelfäste, huvudfäste, stativfäste, stativpinne och sugkoppsfäste borde räcka ;)

Wifi Combi Kit finns på lager och likaså massa annat skojigt från GoPro.

GoPro Outdoor Kit
GoPro Outdoor Kit

Ett svar till “GoPro med fjärrstyrning”

  1. Nicke

    ”Men det går även att fjärrstyra kameror från smartphones (och snart även surfplattor)”

    Går hur bra som helst att styra från surfplattor med Android (Samma app som till telefonerna skalas om). Blanda inte ihop ipad och surfplatta.

Kommentarer är avstängda.