© Claes Grundsten

Höstens färger – fotoworkshop med Claes Grundsten den 18-20 oktober

Tycker du som jag, att det är roligt att fotografera när du är ute i skog och mark? Då tycker jag att du ska läsa vidare. Tillsammans med Zoom Fotoresor & Workshops kan vi nu erbjuda dig en fotoworkshop i landskapsfotografering med Claes Grundsten som är en av Sveriges namnkunnigaste fotografer på området.

Workshopen genomför vi i Söderåsens Nationalpark i Skåne. Under tre dagar strövar vi med kamerorna i den vackert höstfärgade bokskogen i Söderåsen. Trädstammarna står som pelarsalar, lövkronorna välver sin brokiga palett över de branta sluttningarna. De djupa ravinerna som Skärån skurit ner är dramatiska. Motiven finns i överflöd.

Claes delar med sig av sin erfarenhet och på kvällarna tittar vi på bilder och diskuterar teknik och inte minst bildestetik.

 

Trädstammarna står som pelarsalar, lövkronorna välver sin brokiga palett över de branta sluttningarna. De djupa ravinerna som Skärån skurit ner är dramatiska. Motiven finns i överflöd.

 

PROGRAM

Fredag 18 oktober 2013:

Ankomst till hotellet vid lunchtid. Incheckning följt av lunch. I samband med detta berättar Claes om programmet för de kommande dagarna. Härefter kör vi till Söderåsens Nationalpark med egna bilar/samåkning för en första vandring i parken.

Middagsbuffé på hotellet följt av bildvisning och fototekniskt snack ihop med Claes.

 

Lördag 19 oktober 2013:

Frukost på hotellet.

Heldag fotosafari i Söderåsens Nationalpark med Claes Grundsten. Under dagen gör vi även ett uppehåll och äter vår medhavda pick-nick lunch.

Åter på hotellet serveras också denna kväll en middagsbuffé. Även denna kväll går vi igenom dagens bilder och får råd och tips av Claes.

 

Söndag 20 oktober 2013:

Frukost på hotellet. Utcheckning.

Avfärd till Söderåsens nationalpark där dagen ägnas åt fotografering under ledning av Claes. Programmet avslutas på eftermiddagen runt 15.00.

 

PRIS

Outnorth-kund: 2.990:-**

Ordinarie pris: 3.490:-

**Du som är registrerad kund och bokar denna workshop får även ett presentkort på 300 kr från Outnorth.

 

I priset ingår:

• Workshop i landskapsfotografering under ledning av Claes Grundsten.

 

Inkvartering på hotell Klippan: 1.490:- per person. Enkelrumstillägg 400:-

I priset ingår:


• Inkvartering två nätter i dubbelrum med tillägg för enkelrum.

• Frukost lördag och söndag.

• Lunchpaket lördag och söndag.

• Middagsbuffé fredag och lördag.

• Moms och hotellskatt.

 

Bokning

Här anmäler du dig

 

Claes Grundsten

 

Zoom logo

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer är avstängda.