I’m a Lumber Jack and I’m okay

I dagarna har Outdoor Research varit på besök här i Kalmar. Alltid lika trevligt. Jocke, vår lilla produktspecialist, var mer än nöjd när han fick en huvudbonad á la Lumber Jack. Ni ser ju själva hur stort flinet är.

Så vad passar bättre än att håsa upp några skogshuggarprylar ur sortimentet? Nu för tiden passar ju temat in vid alla tillfällen och på samtliga geografiska platser. Fjällräven har ju faktiskt några produkter som osar lite nykluven ved, sånt gillas! Canada Shirt är ett lysande exempel. Varm, gosig och snygg! 


 Och Haglöfs bidrar förnämligt med sin gröna fina ryggsäck med integrerad stol, Castor heter den. Gött å ha när du huggit färdigt och ska ta dig en rejäl kopp kaffe ur din slitna men fortfarande helt perfekta termos från Stanley. Kanske rentav blir en liten kaffekask?

Sist men inte minst måste vi ju bjuda på det väsentliga tillbehöret: yxan. Finns ett gäng olika varianter för dig att välja på. Min egna favorit är Gränsfors Vildmarksyxa. Kanske inte då för att jag hugger så himlans mycket ved utan snarare för att hantverket är fint, priset är gott och utseendet är så sött.

Som grädden på moset slår vi stort och bjuder på lite hederlig gammal brittisk humor också. Själva grädden kommer fyra minuter in i klippet om du inte orkar vänta. Är det skogshuggartema så är det!

Kommentarer är avstängda.