Bodafors, Småland

Köldknäppen är vår höstmässa. Köldknäppen hade premiär 2009 och vi körde vidare 2010 och nu laddar vi igen för Köldknäppen 2011. Det blir samma datum som 2010, 29-30 oktober är det alltså dags igen. I år kör vi lördag & söndag och som vanligt håller vi till i och kring våra lokaler i Bodafors.

Köldknäppen liknar ju som ni vet Fair Enough, lite mer koncentrerat i tid & rum & förstås och med mycket mer höst- och vinterprylar! Å lite resepryttlar också.

Alltså; prylar, föredrag, mingel, tjöt, testa-på osv…

Lars Fält och Anneli Wester kommer till Köldknäppen och håller föredrag:

  • Agneta Tjäder håller föredrag om sina Pilgrimsvandringar tvärs över norra Spanien i spåren av helgon, kejsare, påvar, munkar och straffångar och visar bilder därifrån.
  • Lars Fält har varit på våra mässor ett par gånger tidigare och är säkert känd för flera av våra besökare. Han är nog sveriges främsta överlevnadsexpert och har undervisat i överlevnad och friluftsliv i massvis av år.
  • Anneli Wester slog i somras världsrekord i topptältning i alpin stil genom att ta sig upp och tälta på toppen på Muztagh Ata, mer än 7 500 meter högt.
  • Bo Weslien visar skidtillverkning och snackar i allmänhet om naturligt friluftsliv.

Och vi kommer såklart fylla på här med mer info efterhand som det närmar sig. Öppettiderna är i alla fall 10-17 på lördagen och 10-16 på söndagen.

Vi kommer förstås ha extra uppbullat med våra ”egna” varumärken,  Granite Gear & Western Mountaineering. Och förstås…….kommer det finnas ett helt koppel med smaskiga mässerbjudanden.

Lite från Köldknäppen 2010, fredagbilder & lördagsbilder. Köldknäppen 2009: Köldknäppsfredag & Köldknäppen – lyckad höst och vintermässa. Kika på fler inlägg märkta med Köldknäppen.

Mer info: