Lars Fält till Köldknäppen 2011

Uteliv på vintern av Lars Fält
Uteliv på vintern av Lars Fält

Lars Fält kommer till Köldknäppen i Bodafors den 29-30 oktober. Lars har nya utgåvor av flera av sina böcker på gång tillsammans med Vildmarksbiblioteket. Först ut nu i höst är boken Uteliv på vintern som handlar om friluftsliv under vinterförhållanden.

Lars Fält har varit på våra mässor ett par gånger tidigare och är säkert känd för flera av våra besökare. Han är nog sveriges främsta överlevnadsexpert och har undervisat i överlevnad och friluftsliv i massvis av år.

På Köldknäppen kommer Lars snacka om sin bok ooch om friluftsliv/överlevnad under vintern.

Mer om boken hos Vildmarksbiblioteket.

Nu startar Vildmarksbiblioteket en ny serie med Lars Fälts omfattande material och det framställningssätt som är så välkänt och populärt, men med nybearbetade texter och i en ny form. Först ut är en ny, uppdaterad utgåva av materialet från boken Vinterfärden, nu med titeln Uteliv på vintern.

En viktig del i att Lars Fälts böcker är så populära är de fina illustrationerna med sin speciella stil, samtliga framställda av nyss bortgångne Alf Lannerbäck. Dessa illustrationer är ofta små konstverk i sig och ger böckerna en alldeles särskild prägel.

Kommentarer är avstängda.