Mäss-sysslar-mars

I mars har vi i laget hängt med Outnorth på Vildmarksmässa i Stockholm och Nordic Outdoor i Göteborg. Vi har hållit i föredrag om våra tävlingar och hur vi tränar för att få ihop det med familjer, jobb och annat (precis som vi sysslar med så mkt annat ; )). Och visat o pratat om de prylar vi använder på tävling/träning. Och framför allt umgåtts med likasinnade och vidgat bekantskapskretsar och vyer. Det är så inspirerande att dela av andras och dela med sig av sina erfarenheter under de här mässorna.

IMG_6439

Montern på Nordic Outdoor, tätt ihop med en Hilleberg tältby, 24HMEAL’s äventyrsbil och utmanarbanan.

IMG_6452

Martin reder ut varför jag och Danne sitter på första morgontåget hem ifrån Jönköping med pannlampor och ”Hitta ut” -kartor en söndagmorgon i juli.

Vi har som sagt haft lite olika utmaningar för mässbesökarna att bita i.

I Stockholm skulle man cykla 2m så långsamt som möjligt utan att stå still, det blev många skratt och en del helt otroliga prestationer upp mot 45sek.

DCIM101GOPRO

IMG_6374

 

I Göteborg byggde vi ihop en mini-multi-bana med cykling mellan konor, löpning (av typ idioten), logisk, systematisk problemlösning och såklart Burpees. Även här skrattades det friskt när kompisgäng kom förbi o utmanade varandra och oss. Jag tror att man som mässbesökare hade gott av en pulshöjare sådär mitt i allt mässminglet.

IMG_6521

IMG_6457

Det var grymt spännande att se utmanarna gå ifrån att undra vad de gett sig in på till att gå ”all in” och kämpa järnet.

http://youtu.be/WTdAUwPRf4E

IMG_6362

Plus att vi har haft en massa, massa trevligt, tack alla som vart med!

Generellt så känns det oavbrutet som om intresset, suget efter vildmark och uteaktiviteter överhuvudtaget bara fortsätter att växa bland oss, jag har ingen statistik men jag känner som att det var besökarrekord på båda de här aktiviteterna.

IMG_6367

Kanske lagets ljusaste ljushuvud : )

Sådär nu in i april och tävlingssäsong!

Ha det gott där ute!

//Christian

Kommentarer är avstängda.