Nalgene Multi Drink

Nalgene Multi Drink är den senaste vattenflaskan i sortimentet. Och här snackar vi avancerade prylar :)

Men hallå tänker ni (och vi med), hur svårt kan det vara att göra en vattenflaska?

Jo, förvisso, men Nalgene har verkligen tagit i här. Vi snackar vattenflaska deluxe. Givetvis bpafree. Men det är i locket som de avancerade hightechgrejorna sitter.

  • Som de flesta Nalgeneflaskor kan man öppna locket helt så det blir en stooor rejäl öppning. När den behöver fyllas på eller ur snabbt eller kanske diskas tillochmed.
  • Sen så finns det ett litet hål, ungefär som på en vanlig petflaska, 1,5cm cirka. Här dricks det nog normalt, när man är lagom törstig eller om den ska fyllas på lite långsammare kanske.
  • Locket har även ett låsreglage! När detta låses upp kan man fälla ut mindre munstycke, med ett jättelitet hål som är kopplad till ett sugrör som slörpar längst ner i botten av flaskan. Fantastiskt! Dessutom med reglerbart flöde!

Vilken produkt :)

Och locket är 63mm i diameter och kan även användas på andra Nalgeneflaskor med bredöppning! Landar precis alldeles strax på hyllan i två färger; grå och röd. Rymmer gör den oxå, cirka 70ml.

Nalgene har massa prylar, kika runt på deras sida www.nalgene-outdoor.com eller kolla in vad vi på Get Out har från Nalgene.

Kommentarer är avstängda.