När jag var ung hade Haglöfs…

…en logga med en fjäderprydd hatt. Retro som tjyven. Och riktigt snygg. När jag var på tur i somras så träffade jag på den här rariteten i omgivningarna kring Klimpfjäll (och blev med all rätt ganska exalterad). Vem skulle inte bli det?

En hederlig gammal Skarja

Och för några år sedan kom jag över en gammal Alaska. I orange! Den är superdupersnygg och hårdvaluta. För er som vill kika på den så finns den till allmän beskådan på Roslagsgatan 36.  Och ber du snällt så kan du till och med få klämma lite.

Och nu har jag hört på ryktes vägar att en kär gammal vän gör comeback till våren. Haglöfs ShoSho. Jippie! Och en än kärare vän har viskat att vi kommer få in några exklusiva exemplar. Det är riktigt trevligt. Sammalika hållbarhet som gamla ShoSho (alltså Med Väl Beröm Godkänd) och sammalika goda vikt (alltså rätt lätt). Kommer i ett gäng färger och tre storlekar till våren och vi som tycker om färg kommer väl smådregla lite, tror jag allt.

 

Något än trevligare (mycket trevligt för tillfället) och som är här NU i LIMITED EDITION är Haglöfs Vassi Jacket Limited. En tre-lagers GoreTex-jacka för varje seriös friåkare. Passar egentligen vem som helst men den är i vilket fall designad för att vara ultimat i djupa snöbranter. Endast i begränsad upplaga så vill du norpa åt dig ett exemplar är det hög tid att passa på. Vattentät, skön, sjysta detaljer och enormt snygg!

För honom & för henne

Ett svar till “När jag var ung hade Haglöfs…”

  1. Tomas

    Jag har faktiskt en dunjacka med den gamla loggan med fjäder i hatten. Köpte den för dyra pengar i mitten på nittiotalet. Den håller än även om ett litet hål har släppt ut mycket dun i ena ärmen. Jag använde den i helgen när jag var i Skuleskogen på litet äventyr.

Kommentarer är avstängda.