Neoair Xlite och lättviktspall

NeoAir_XLite
.

När NeoAir kom för ett par år sedan var det en stor lättviktsnyhet och många gram som sparades med bibehållen isolationsförmåga och bekvämlighet. Det var nog nästan så att man (eller i alla fall vi) inte trodde det kunde bli så himla mycket lättare. Fast det kunde det visst det!

Neoair Xlite är det senaste liggunderlaget Therm-a-rest och det är grymt! Lätt och bekvämt som tusan. 6,3 cm tjockt gör att det tar upp även gropar, stenar och de lite störra kottarna som behagat lägga sig precis där du ska ligga! Ingen fyllning utan istället luftkanaler i värmereflekterande material som tar vara på kroppsvärmen och håller dig varm. Xlite är lite mer slimmat och lite mer rundat för att bli ännu lättare.Finns i fyra storlekar:S: 119 x 51 cmR: 183 x 51 cmL: 196 x 63 cmWR: 168 x 51 cmoch väger in på mellan 260 och 460 gram. Imponerande tycker vi! NeoAir kan verka lite prassliga när man håller i dem, men vår erfarenhet säger att det är mest när man pysslar med dem, när man ligger ner är de tysta och fina! :)

neoair-seat
.

En annan skojig nyhet från Therm-a-rest är NeoAir Jembe Seat! Det är alltså en pryl som förvandlar valfritt NeoAir till en pall! Fjäderlätt och skitkoolt. De gamla ”stolarna” är helt ute nu! Skaffa en pall och se världen lite mer från ovan!! Finns i två versioner; Standard och Deluxe. I Deluxemodellen ingår mönstrat och slitstarkt nylontyg och en vadderad sittdyna.

Mer:

Kommentarer är avstängda.