Houdini Power Houdi Women's

Nya härliga färger! Houdini Power houdi prissänkt till 1695:-

En efterlängtad pall har anlänt till oss på Outnorth! Vårens nyheter på Houdini-kläder! Och det bästa av allt är att vi prissänkt Power houdin med 200:- (gäller både de nya färgerna och tidigare säsongers). Storfavoriten kostar nu alltså 1695:- istället för 1895:-! Så passa på att köpa en tröja som troligtvis kommer bli en favorit i garderoben! Herrmodellen hittar du här, och dammodellen finns här. För att se till att du kan ha med din nya power houdi på många äventyr kollade vi med Houdini hur de tycker man ska sköta om den.

Hallå där, Mia Tapio, Produktansvarig på Houdini! Hur sköter man bäst om sin Power houdi så den får ett långt liv?
– Tvätta den inte mer än nödvändigt, oftast räcker det med vädring (gäller egentligen för alla typer av plagg). I övrigt har vi inga specifika tvättråd, den är lättskött.

Går det att återvinna den?
– Just vår Power houdi går inte att återvinna, eftersom den består av både polyester, nylon och elastan. Men slit den med hälsan, den sägs vara beroendeframkallande (!) och när du inte längre vill ha den ge den till din syster eller vän. Den är svår att slita ut! Just därför har vi valt att inte byta ut detta materialet. Faktum är att vi haft samma modell, med samma tyg i kollektionen i 10 år i år, så det är minst sagt ett klassiker! (Power houdin är tillverkad i Bluesign-märkt material. Bluesign är en standard för olika miljö- och hälsoaspekter som luftutsläpp och vattenåtgång. När du köper ett plagg med Bluesign-märkning är produktionen ofarlig för miljö och människor. Outnorths anm.)

Houdini Power Houdi Women's
DAM. Färgkick! Vi blir glada av de nya fina färgerna på Power houdis! En annan glad nyhet är att de är prissänkta till 1695:- Här är några av färgerna som finns i dammodellen (men vi har fler som beställningsvara!). Från vänster: Original Dark Denim, Cosmos, Powderday White, Signed Solid Ranch Blues (denna är i modellen Signed med mönster i luvan och kostar 100:- mer än standardvarianten, alltså 1795:-), Fig och Original Water Melon.

 

HERR. Vi har fyllt på lagret med härliga nya kulörer och klassiska favoritfärger på Men’s Power houdi! Från vänster: Nightpine, Cosmos, Original Amber och Ranch Blues/Cloud White.

2 svar till “Nya härliga färger! Houdini Power houdi prissänkt till 1695:-”

  1. Emmily

    Hej! Hur länge gäller detta erbjudande?

  2. Outnorth

    Hej Emmily,

    Detta var ett erbjudande som varade en begränsad tid och det var tre veckor sedan detta inlägget skrevs, så tyvärr är det inte längre aktuellt.

    Vänligen, Outnorth.

Kommentarer är avstängda.