Outnorth stödjer Sveriges första Urban Trail-lopp

Det blir svårare och svårare att hitta löparspår för stadsbor, och är tiden knapp och spåret för avlägset väljer många tyvärr att stanna hemma istället för att ge sig ut på en löprunda.

Men på senare tid har ett nytt fenomen vuxit fram, och man använder sig av de utmaningar som staden erbjuder. Inspirerade av sydeuropeiska länder så anordnas, i regi av IF Urban Trail Sweden, nu ett lopp i den andan.

Den 25:e april så går Sveriges första urbana löplopp av stapeln. Berocca Urban Trail, som loppet heter, blir till råga på allt Stockholms mest centrala lopp, med en helt unik bansträckning. Givetvis är Outnorth med som partner. Löparna färdas från starten i Kungsträdgården vidare förbi Slottet och Riddarholmen, upp över Söders höjder och sedan tillbaka genom Gamla Stan.

Rundan springs två varv à 5km och består av såväl raksträckor trappor och rejäla backar som variation av underlaget. Berocca Urban Trail är en möjlighet för alla att prova på urban löpning, och är för både vardagsmotionären som vill upptäcka och testa en annorlunda typ av löpning, som för den mer initierade löparen som söker en adrenalinkick och en tuff utmaning.

Kanske är du med för att träna inför ett längre lopp, eller varför inte utmana kollegorna på jobbet eller på klubben. Oavsett så har du en chans att utmana dig själv!

Låter det spännande? Här kan du anmäla dig, här kan du hitta mer info.

I samband med detta erbjuder vi på Outnorth även ett speciellt erbjudande när du handlar produkter från Gore Running Wear. Klicka på bilden nedan för mer information.

Kommentarer är avstängda.