Påskäggsjakt på Outnorth.se!

Vad vore Påsk utan en klassisk påskäggsjakt?

Vi har gömt tre påskägg på tre olika produkter på www.outnorth.se. Hittar du någon av dem så får du även en rabattkod som kan ge dig 5, 10 eller 15% rabatt på ett helt köp! Hittar du en kod så är det bara att ange den i kampanjkodsfältet som du hittar i den vänstra kolumnen, en bit under produktkategorierna, för att aktivera din rabatt.

Använd de tre ledtrådarna nedan för att hitta rätt produkter där rabatterna är gömda. När du hittar rätt produkt så finns där ett litet påskägg med en rabattkod längst ner till höger. Den koden är giltig fram till 2013-04-01 23:59. Den sista ledtråden har en extra dimension på svårighetsgraden eftersom den är skriven på småländska!

  • En säck som hängt med i många år, sommar som vinter, höst som vår. En himlans massa färger, borde finnas någon för var och en. Här snackar vi RÄV och inte REN.
  • Finaste dunet och bästa sömnaden. En ULTRALÄTT sovsäck från de västra bergen i Amerikat som håller dig varm vår, sommar och höst.
  • Nått å bo i å som hålle dig tåå å vaam på fjället. En väv av finaste sått, å de då va. Nått nytt fö våren 2013, å de då va.

Lycka till på jakten!

Såna där tråkiga detaljer:
Koderna är endast giltiga fram till 2013-04-01, kl. 23.59. Det går ej att kombinera flera rabattkoder till en större rabatt. Det är EJ tillåtet att på något vis kommunicera ut var äggen befinner sig via sociala medier (exempelvis Facebook eller Twitter) eller genom andra kanaler. Rabatten gäller ej produkter med redan nedsatt pris, exempelvis REA-priser eller kampanjpriser.

Kommentarer är avstängda.