Pubbrundan – en aktivitet med två b:n

Pubbrundan kanske låter som en felstavad hyllning till kroglivet, men det är något helt annat. På Outnorth jobbar de flesta av oss med produkter på ett eller annat sätt. Ett par av oss ansvarar för att produkterna ska visas med rätt bild, text och pris på siten. Språket är vårt verktyg, att leka med ord blir en naturlig följd och det är just här Pubbrundans bakgrund finns att hitta.

Allt börjar med ordet publicera, som på Outnorth innebär att vi är klara med en produkts texter, bilder och pris och därmed ”släpper” produkten till siten. Någon tyckte att publicera var ett långt ord och vi började istället att pubba. Vår lilla grupp flyttade ihop i ett kontorsrum, som vi snabbt inredde med kaffemaskin, fåtölj och hembakade kakor – Produktpubben var född.

Några veckor senare bollades idén att vi på Outnorth gemensamt skulle ge oss ut på löprunda en dag i veckan, allt efter egen förmåga och lust. Vi spikade onsdagar kl 11:30 och Pubbrundan hade sett dagens ljus. Hittills har vi ägnat oss åt vinterlöpning utrustade med bland annat Icebugs, 2XU Compression Tights, Craftplagg och Merrellskor. Vi har fått uppleva både kalla, soliga dagar med hög luft och småblåsiga dagar med snöfall och en temperatur kring nollan.

Lite paus i löpningen för styrkeövningar är aldrig fel.

Förhoppningsvis blir vi fler som springer en sväng på onsdagar, när det blir varmare ute och influensan släppt greppet om oss. Räkna därför med att få läsa fler inlägg om Pubbrundan framöver, kanske kryddade med lite produkttester.

Vad vill du att vi testar när vi rör på våra b:n?

Kommentarer är avstängda.