Snabbt och vilt i skogen på Fair Enough

Efter en intensiv och fantastisk dag på Fair Enough, Sveriges kanske trevligaste outdoor-mässa, var det dags att pröva prylarna lite, så att säga. Ingen outdoor-mässa är väl komplett utan lite aktiviteter i skogen. Ett härligt gäng av trevliga funloving och skogsälskande leverantörer och vi på Outnorth, ett sånt tillfälle kan ju inte förgås! Nej den bästa kick-backen efter en dags intensivt och fantastiskt kul mässarbete (tack alla glada mässbesökare!) stavas med ett sånt här skönt gäng såklart med 4 bokstäver; S-K-O-G! Och eftersom vi hade med oss gänget från multisportlaget Outnorth Adventure ville inte vi vara sämre än dem! Här i Bodafors (eller tekniskt sett en bit utanför, om man ska vara noga) finns en utmaning som tuffa friluftskillar och tjejer inte bangar på. Är du själv sugen på att prova hur snabbt du kan springa över svåra hinder i kuperad terräng kan du också bege dig till Ränneslätt hinderbana och prova hur tuff och snabb du är, egentligen!

De må se harmlösa och glada ut men sekunder efter bilden knäppts var det ett gäng skrikande taggade friluftsnissar som med styrkan hos Tarzan kastade sig över första hindret. Ni skulle varit där, men ni får helt enkelt föreställa er denna transformation!

Taggade! Och i fina färgglada kläder. Här snackar vi nästan modevisning i vårens snygga löparklädesnyheter!

Vackert!

Killarna kastar sig vrålandes (nåja) över första hindret för att ta sitt lag till första plats. Eftersom det regnat rätt så ymnigt under kvällen var banan rätt så hal, men ingen skadade sig allvarligt och det får man väl ändå vara glad för en lördagskväll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är kul att vara i skogen!

Ja ni ser ju själva, Tarzan-referenserna känns ju inte allt för irrelevanta, bara lianen som fattas!

Bodafors egen Tarzan, eller Jocke som han också kallas till vardags, får lite bärhjälp. Vi gillar ju det här med lagarbete på Outnorth!

Det går bra nu! Outnorth/Naturbolaget-Lasse kutar på med sitt lag.

Haglöfs-Emilia och Hilleberg-Göran hjälps åt att ta sig över sista hindret – det ökända irländska bordet. Det här går ju kalasbra!

 

 


 

 

 


 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men snyggast målgång stod ändå vår egen Outnorth-Kajsa för! Kolla bara hur lätt hon flyger över det irländska bordet! Osprey-Sophie och Janne Corax ser imponerade ut!

Vinnarlaget klockades på dryga 8 minuter! Starkt jobbat! Om du vill träffa de här sköna lirarna (och hur kan man inte vilja det efter de här bilderna!) finns chansen redan nu i helgen! 3 maj drar den nya sköna outdoormässan Nordic Outdoor igång i Göteborg och håller på hela helgen. Vi är såklart på plats tillsammans med många av våra leverantörer (här ser du vilka som kommer). Hoppas vi ses där!

Kommentarer är avstängda.