Som en Power Houdi för benen – varma vinterleggings!

Nu rasar höstkläderna in hos oss på Outnorth och i utbudet finns både nya och gamla favoriter. En gammal favorit som kommit i lager igen är Houdinis Long Power Tights. Man hör ju på namnet, Power Houdi och Power Tights. Och det känns precis som en Power Houdi för benen! Detta är ett par värmande leggings/underställsbyxor som isolerar fantastiskt bra. Jag har haft mina ett par år nu och de ser fortfarande nya ut. Jag erkänner att jag tyckte 800:- var lite i mesta laget för ett par leggings, jag menar de gamla vanliga kostar ju max 199:-, men ser inte fräscha ut särskilt länge heller- och är svinkalla när det börjar kyla på (bomullsmix har ju inte riktigt samma funktion). Jag har haft mina till klänningar, tunikor och kjolar, hela den förra långa vargavintern. En ganska ny grej är att Houdini valt att ha svarta sömmar (innan var de kontrastfärgat vita) för att kunderna efterfrågat varma leggings som inte ser ut som ett underställ. Materialet är återvunnen Econ Stretch och du hittar dem här!

Prova! Och du kommer inte vilja använda några andra leggings i höst och vinter, I kid you not!

 

 

 

Kommentarer är avstängda.