Sommarens äventyr

Äntligen är sommarn här på allvar och de flesta gör sig redo för sina semestrar. Det finns så otroligt mycket man kan göra och se när man är ledig. Någon har kanske planerat en härlig solsemester där det ska göras så lite som möjligt för att ladda upp batterierna, eller så har man klurat på något spännande äventyr som kanske en fjällvandring!

Om det är att du har bestämt dig för att ge dig ut på Keb massivet eller något annat vandringsområde, då ska du få lite tips på grejer som kan va bra att ha med!

Niklas Lundgren en av våra inköpare som är en riktig frilufts fantast han är i full gång med att planera sitt kommande äventyr: Gröna bandet, en vandring på hela 130 mil från treriksröset till Grövelsjön som han beräknar kommer ta 8 veckor!

 

IMG_1415

Här är några saker som Niklas kommer ha med sig på sin vandring:

Ryggsäck

Osprey – Atmos AG 65

 

Tält

Hillebarg – Enan

 

Köket

Jetboil – Zip cooking

 

Smidigt att ha med:

Nalgene – medium travel kit

 

nalgene-medium-travel-kit-set-om-8-st (1)

 

 

Bli van att sova ute!
För att du ska orka din vandring så är det viktigt att du sover gott om natten och att sova i tält är en omställning från den vanliga sängen. Så innan du ger dig ut på din vandring, ta dina saker och sätt upp dom nere vid sjön eller någon plats som du gillar och sov där. Då kommer du vänja dig med att sova ute och du kommer sova skönare allt eftersom! Friluftsliv i vardagen

 

/ Martin

 

Kommentarer är avstängda.