Sovsäckskampanj & föreläsning på SÄCK

Nu börjar det bli lite kylslaget i Kungliga Hufvudstaden och för någon vecka sedan kom till och med den första snön. Vi jublar! Väggarna är nu fyllda med alla sorters skidsäckar, extra, extra varma sovsäckar och ett gäng med reseprylar för dig som flyr kylan till förmån för lite varmare breddgrader. Och mer kommer in allt eftersom så det är bara att kika förbi med jämna mellanrum för att klämma, känna, prova & handla. Välkommen in!Få 11% på ditt sovsäcksköp om du lämnar in din gamla sovsäck.


Under hela november månad så kör vi ett erbjudande för alla köpsugna sovsäcksspekulanter. Köper du en ny sovsäck här hos oss och samtidigt lämnar in din gamla (hela & rena) sovsäck får du 11% rabatt på ditt köp. Din gamla sovsäck lämnar vi sedan vidare till Ny Gemenskap, en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som bland annat erbjuder öppen dagverksamhet för hemlösa. Din avlagda sovsäck, som kanske bara legat och skräpat på hyllan i förrådet, kommer på så vis till god nytta för någon som behöver den. Rätt trevligt, tycker vi. Erbjudandet gäller enbart på SÄCK och ej i kombination med andra rabatter.

 

Aconcagua, 6 962 möh
– ett äventyr som heter duga.

Torsdagen 15 november 18.30 är det föredragsdax i butiken. Ulf Stigare nådde i början av januari toppen på Aconcagua, Amerikas högsta berg och även det högsta berget utanför Asien, och kommer hit för att berätta om sin bestigning och visa en massa sköna bilder. Inspirerande? Japp!

Ulf är förövrigt en oerhört van frilufsare med gedigen erfarenhet av både det ena och det andra & ett återkommande ansikte på Roslagsgatan 36.

Först till kvarn, max 30 personer är det som gäller. Kommer bli lagom trångt och mysigt ändå.
Anmäl dig till sack@outnorth.com eller ring på 08-6120630.
Kostar gratis och vi bjuder på lite kaffe/te & kaka.

Kommentarer är avstängda.