”Sticker man aldrig ut hakan, känner man aldrig doften av rosor” och 20-timmars pass

Jag sticker ut hakan.

Min satsning har nu antagit en svulstighet jag gillar och som garanterar att jag når mina mål.

Sedan nyligen ingår jag i Team Crescent! Det är otroligt kul att cykla och agera under ett svenskt märke.

Min uppgift i Team Crescent är att hjälpa bygga medvetenhet runt Crescents fina elitcykelutbud genom att ta mig ann några av de tuffaste cykeltävlingarna som finns. Yak Attack är ju givetvis först ut men sedan radar jag upp de andra syskonen i familjen smärta.

teametpåmässan

Inte nog med detta. Team Crescent Adventure är Cycleurope och Crescents satsning inom multisport och adventure racing där jag och Stockholm Multisports Erik Ahlsten ingår.

Kika in på Team Crescent Adventure för mer info!

Nog med snack – nu gäller det att träna också! Nedan gårdagens symfoni av grafisk smak. Nio gånger upp för Väsjöbacken. Jag kände mig starkt och passet åker in i boken under fliken kvalitet.

intervall12nov

Näst sista intervallen nedan. Ler jag? Illa.

DSC_000008

I helgen vankas det stor cykelmässa i Stockholm och Kista. Sweden Bike Expo 2013. Jag är på plats under söndagen i Cycleuropes monter för att prata äventyr, cykling och multisport.

Innan dess har vi dock laddat upp för ett monsterpass. Start Fredag 20:30 kör vi (Jag, Erik Ahlsten, Maria Ehlin Kolk, Mikael Heimdhal och Malin Thomasdotter) ett träningspass som kommer att hålla på till Lördag kl 16. De sista fyra timmarna kör vi tävlingen Stockholm Rogaining som innebär kontrollplock på MTB.

Syftet är att träna långpass, sömnbrist och energistrategi. Sedan att lära känna varandra mer då vi kommer att tävla ihop i teamet under 2014!

Mer från passet kommer!

Kommentarer är avstängda.