Stockholm outdoor dagar 2010

SOD
SOD

Så har vi varit och kikat på ännu fler nya saker.. Stockholm outdoor dagarna eller SOD som det kallas gick av stapeln i helgen på fiskartorpet, norra djurgården. I år  var vi var tre från Getout som sprang runt och dräglade. Här ser ni några av prylarna som vi tyckte var roliga.

oXo 2011
oXo 2011

Haglöfs har hottat upp sin trotjänare oXo och gjort den både färggladare, lättare med flera nya detaljer. Speciellt kul med tanke på hur populär säcken är hos många frilufsare.

Bergans kommer med en total renovering på storsäckarna tills nästa år. Vikingen försvinner och kvar blir Alpinist med large, medium och lady som alternativ. Färgerna blir även här mer ”up to date” och vikten har reducerats med över ett kilo.  Telemarks-serien har även den hottats upp.  En robust säck som ser ut att bli riktigt prisvärd när den kommer. Kan nog bli en vanlig syn på vandringslederna framöver.

Nya alpinist 110 L
Nya alpinist 110 L
Telemark
Telemark

Marmot slänger fram en riktig stark konkurrent på sovsäckssidan nästa år. 900 i fill power på dunet, vad sägs om det? Blir kul att få hem den framöver! =)

Marmot 900 fp
Marmot 900 fp
Fibertec
Fibertec

Fibertec, snart på getout! Nytt märke på impregneringssidan. Spännande, dessutom har en fågel viskat i vårt öra att den slår alla konkurrenter med hästlängder =)

Följ med här på bloggen för att få reda på när nyheterna dyker upp i butik.

Kommentarer är avstängda.