Tack för oss!

12512480_10153898230023686_3954503201489137007_n

Bild ifrån Långberget under Vasaläger, Oscar Persson.

Outnorth Ski Team tackar för sig, vi har haft en fin säsong med Outnorth och är tacksamma för samarbetet.
Oscar stod för bästa placering med 13:e plats i Birken och 16:e i Seefeld. Oscar lämnar nu för Lager 157, i jakten på den gula västen! Rasmus gjorde nytt personligt bästa med 77:a i Vasaloppet och lägger nu arbetet åt sidan för en heltidsproffs-satsning, mycket spännande!

Anton & Johannes gjorde stabila prestationer ifrån sig på Vasaloppet, men fokuserat på sprint och tradd vilket resulterat i mycket bra utveckling för dom. Bl.a så avancerade de till teamsprinten i Gällivare ända till finalen, i åtanke skall vi ha att Anton är första års senior och har grymt mycket mer mark att ta. Ni missa vell inte att Anton körde slotssprinten i landslagets regi? Kom ihåg namnet, för de är framtiden! Johannes fokuserar också ytterligare på träningen och kommer öka på sin satsning, spännande på samtliga plan för alla åkare!

Som avslut gjorde jag och Oscar en tur till Red Bull Nordenskiöldsloppet, 20 mil och Oscar tog in på en 12:e plats. Brutalt lopp och Oscar kämpade med rejält pannben då han fick köra sista 7 milen själv, väggad! Imponerande, med kommentaren efter var ” Aldrig igen ” Se undertill här filmklippen ifrån tävlingen vi gjorde och ni finner ytterligare om ni klickar er in på Youtube.

Vi tackar för oss, ser fram mot nästa säsongs utmaningar och tills dess…
Hade gôtt!

Tom Lindström

Kommentarer är avstängda.