Taggade Outnorth-tjejer!

Årliga Drottning Margareta-loppet gick av stapeln för 18:e året i rad och sen starten har mer än 60 000 tjejer deltagit i Kalmar läns största evenemang. Det är en härlig syn att se alla värma upp till musik i Kalmarsundsparken, för att en stund senare dra i väg.

Tjejerna från Outnorth var såklart på plats i härlig sommarvärme. Taggade, flätade, kittade, barfota och redo för 5 kilometers sträckan längs med Kalmars vackra vyer och målgång vid Kalmar Slott. Friskt påhejade längs vägen av familjen, kompisar och de manliga kollegor som dagen till ära fick hålla sig utanför banan.

Alla drog vi iväg med stora eller små mål för loppet, även om jag är säker på att vinnarskallen slog till mer eller mindre hos samtliga strax innan starten gick. Vinnaren tog sig i mål på 17 min och 40 sekunder och hetast av oss var utan hot Cassandra som passerade målgång på imponerande 19.58.

I Stadsparken var det trångt bland filtarna efter målgång där motionsfesten avslutades med picknick med lagkamrater tillika kollegor!

Cassandra kom i mål på sjätteplats!

”Min egen prestation är jag sådär nöjd med då jag hade hoppats på en bättre tid, men att springa under 20 min får jag se som godkänt och en sjätteplats såhär dagen efter känns okej. Det är ett lopp med härlig stämning, vädret kunde inte varit bättre och att få dela detta med mina goa arbetskamrater gör det svårt att inte vara särskilt nöjd med kvällen.”
Cassandra

Kajsa är mycket nöjd!

”alltid dejligt med lite krämer”
Kajsa kammade hem tröstpris

Kommentarer är avstängda.