Facebook omslagsbild

Tävling – Skicka in vårt nya omslagsfoto till Facebook

Är du en fena på att fota? Har du några spektakulära naturbilder liggandes i dina album som du kan tänka dig att dela med dig av? Då tycker vi att du ska hjälpa oss att hitta vår nästa omslagsbild till vår Facebook-sida!

Facebook omslagsbild

Omslagsbilden är alltså den bild som ligger högst upp på vår sida på Facebook. Bilden kan egentligen föreställa vad som helst, men den ska passa för Outnorth och för ändamålet på Facebook. Självklart måste det vara en bild som du inte har något emot att vi exponerar över en längre period och för många personer. Bilden behöver vara absolut minst 850 x 315 pixlar, men helst större så att den blir enklare att arbeta med.

Skicka in ditt bidrag till tavling@outnorth.se senast onsdag den 27 juni, gärna tillsammans med en kort beskrivning av bilden.

Den av er som skickar in den bilden som vi väljer att använda som omslagsbild belönas med ett presentkort på 300 kr att användas på www.outnorth.se.

Eventuella frågor och funderingar kan ställas i kommentarerna nedan!

Observera att i samband med att du skickar en bild till oss så godkänner du samtidigt att vi får nyttja bilden i sammanhang som rör Outnorth, om ditt bidrag skulle vinna.

Kommentarer är avstängda.