Tove Alexanderssons favoritsaker under sommarhalvåret

Äntligen börjar vårsolen titta fram och med det alla prylar som hör våren och sommaren till. Här listar jag 3 av mina favoritsaker under sommarhalvåret!

Vindjacka: En tunn vind- och vattentät jacka är ett av mina mest använda plagg och den finns alltid nära tillhands under vårens och sommarens alla resor och äventyr. Regnbyxorna är också något som alltid finns med på packlistan!

Du hittar Outnorths jackor här och byxor här.

Inlines: En av mina favoriter under våren och sommaren när jag vill avlasta från löpningen. Så härlig känsla att susa fram med hög fart på inlines, lite samma känsla som långfärdsskridskor på vintern. Min favoritträning med inlines är intervaller eftersom att jag har nästan lika lätt att driva upp pulsen på inlines som med löpning.

Trailskor: Som orienterare är det ganska självklart att ha många olika typer av skor anpassade för löpning i terrängen. Har du inga terränglöpningskor är det ett hett tips att skaffa! Våren och sommaren bjuder helt klart in till att utforska småstigar i skogen och kanske även våga sig ut utanför stigarna! I så fall är ett par skor med bra grepp och ganska tunn sula ett måste för att få en bra löpkänsla.

Du hittar Outnorths löparskor här.

Tove Alexandersson, orienterare och skidorienterare

Kommentarer är avstängda.