Träning inomhus – hårt, rättvist och rätt tillfredsställande

Nu blir det en hel del pass inomhus, jag älskar ju att träna länge utomhus så mycket som möjligt året om. Men för att följa träningsplanen mot träningsmålen så måste jag vara noga med kvalitén på passen. Så är det kallt och halt så får mina viktiga högintensiva pass med krav på att jag håller tempo och ansträngning noggrant bli inomhus. Och där på löpbandet eller cykeln eller paddelmaskinen är det hårt och rättvist. Jag kan fokusera på en enda sak, att hålla ut, att inte vika ner mig, att fokusera så hårt på bara träningsmålet, att allt annat försvinner. Och sen brista ut i ett JAAAA! Jag klarade det! Efter passet. För att fira ytterligare ett pinnhål på väg mot målet.

 

IMG_7250

 Foto: Kärnkraft, träning och hälsa

 

Men sen får man gå ut och leka igen, fast inte glömma o vila ordentligt mellan passen förstås!
IMG_7185

//Christian

Kommentarer är avstängda.