Värm en hemlös och spara sköna slantar

Sovsäck - hemlös

Vi går mot kyligare nätter och för människor utan bostad är det en tuff årstid. Därför får du som kund 10 % rabatt när du handlar en ny sovsäck hos oss på Säck. I utbyte önskar vi din gamla sovsäck – som via Convictus kommer till god användning.

Erbjudandet gäller under november månad på sovsäcksbutiken Säck, Roslagsgatan 36 i Stockholm.

Det hela började med att en kvinna från Bryggan på Östermalm, bara ett stenkast från vår butik Säck, gick förbi vårt skyltfönster.

På centret där hon jobbar hade de precis börjat fundera hur de kunde hjälpa sina bostadslösa att klara kylan. Hon kontaktade oss och undrade om vi fick in gamla sovsäckar, då våra kunder köper nya. Tyvärr har det inte hänt, men om vi annonserar finns det säkerligen ett gäng där ute, tänkte vi.

Sagt och gjort! Nu undrar vi. Går du i sovsäcksköpartankar? Gör en god gärning och skänk oss din gamla. Och som tack för din hjälp får du 10 % rabatt på den nya sovsäcken.

Har du varma kläder, sovsäck eller dylikt du även vill skänka utan att handla sovsäck. Så går det såklart lika bra att kontakta stiftelsen direkt: Convictus Bryggan Östermalm, Roslagstullsbacken 10, 08-508 100 93/94, www.convictus.org

OBS. Gäller endast på Säck i Stockholm.

Och ni som är kvicka på det här med matematik och procenträkning har redan fattat att ju mer säcken kostar desto mer tjänar sparar ni. Vill ni spara riktigt mycket rekommenderar vi Bison, Puma eller Lynx! ;-)

Kommentarer är avstängda.