Varmt välkomna till Outnorth

Idag är vi på Get Out och Outnet enormt stolta över att få presentera Outnorth!

Många av er känner till att vi för några månader sedan inledde ett samarbete mellan de två bolagen, Get Out och Outnet skulle kombinera sina styrkor och gemensamt skapa något bättre. Men att fusionera bolag, samköra lager, uppdatera hemsidor och mycket annat är inget man gör på en fikarast. Outnorth är nu den söta frukten som är resultatet av detta hårda arbete, ett arbete som är en gemensam kraftansträngning från alla på både Get Out och Outnet.

Outnorth – The best of Scandinavian Outdoor

Outnorth är en blandning av de två bolagen, en blandning som sammanför det bästa av två världar. Vi har en part som är enormt vass på hårdvara och ”hardcore” prylar, på andra sidan har vi en part som har en stor bredd i sitt sortiment som tilltalar många med ett stort utbud av konfektion.

Outnorth välkomnar alla, det spelar ingen roll om du planerar en nordpolenexpedition eller om du behöver bra kläder för att gå ut med hunden i skogen. I vilket fall kan du lita på att vi på Outnorth har kompetensen, och produkterna, för att ge dig de bästa förutsättningarna som är möjligt för ett rikt friluftsliv.

Outnorthbloggen

Välkommen säger vi också för att ni har hittat hit, till Outnorthbloggen! Ni som tidigare har följt Getoutbloggen känner säkert igen er. Här kommer ni att hitta inspiration till era äventyr, läsa om våra äventyr och få en inblick i vår verksamhet. Helt enkelt saker som är roliga, spännande, finurliga, smarta, användbara och upplyftande, och allt där emellan.

Glöm nu inte att ta del av alla de erbjudanden som vi har laddat Outnorth.se med. Vi lovar att detta är något ni inte vill missa!

Pressmeddelande finns på MyNewsdesk – Outnet och Get Out blir Outnorth – det bästa inom skandinaviskt friluftsliv

Kommentarer är avstängda.