SealLine Electronic Case

Vattentät elektronikförvaring från SealLine

 

SealLine Electronic Case
SealLine Electronic Case

Att SealLine gör vattentäta packpåsar har väl knappt någon lyckats undvika?! Känns som om det var de som ”uppfann” just det :) I alla fall så var det tidigt ute med sådana produkter och har varit duktiga på det länge. Alltifrån deras tjocka rejäla BajaBags till tunnare och smidigare varianter, kartfodral, däcksbagar med mera.

Men senaste åren har deras electronic case kommit och de tilltalar fler och fler som vill skydda sina smarta telefoner och liknande. Electronic Case small passar en iPhone 4 precis och andra mindre telefoner också. Fodralet som heter Large rymmer en iPad eller andra läs/surfplattor.

Förslutningen sker med en kraftig ziplockdragkedja som känns rimligt hållbar. Jag använde ett av de mindre fodralen (Electronic Case Small) till min telefon en hel del förra sommaren och hade den i flytvästen ganska mycket vid kajakpaddling. Badade dock inte med den, det var jag för feg (snål) för :) Sealline själva uppger att fodralen ska klara att hålla tätt ner till 1m djup i 30 minuter. Som med alla vattentäta prylar/säckar/påsar är det viktigt att inte kommer sand/hårstrå eller annat i låsningen såklart.

Finns även ett iSeries-fodral som passar ipod/iphone (och andra telefoner/spelare såklart). På det finns hörlursuttag så man även kan lyssna på musik eller prata i headseat (med tråd) med fodralet på. Tänk bara på att det är extra bra om även lurarna är vattentäta. iSeries har även en mindre öppning för telefonens objektiv vilket gör att plasten är lättare att få nära objektivet och därmed ökar chansen för skarpare bilder.

Vi kan nog räkna med många liknande produkter framöver från alla möjliga tillverkare, ska bli spännande att se. Själv gillar jag just nu mest lite hårdare fodral och hoppas att t.ex. Lifeproof och liknande dyker upp i sortimentet.

Hitta mer från SealLine. Och mer vattentät förvaring.

Electronic Case med litet kamerafönster
Electronic iPhone Case med litet kamerafönster
Kommentarer är avstängda.