Vinn 7-dagars vistelse i Wagrain i Österrike

I samband med Nordic Outdoor i Göteborg, och i samarbete med Österrike Turistbyrå, så anordnar vi en tävling där ni kan vinna en 7-dagars vistelse i Österrike. Svara på frågorna nedan och vinn en vecka för hela familjen i aktiva Wagrain i Österrike. Värde ca 10 200 kr.

Wagrain-Kleinarl ligger i de österrikiska alperna, en timma söder om Salzburg. Orten erbjuder ett mångsidigt utbud av outdooraktiviteter. Bergbanan tar dig upp på hög nivå där du enkelt kan börja din vandring eller cykling, på exempelvis leden Salzburger Almenweg som leder genom nationalparken Hohe Tauern. Här kan du ta ett uppfriskande dopp i en av de kristallklara vattendragen och njuta av de magiska vyerna. I Wagrains cykelpark finns leder för alla nivåer på mountainbike eller downhill. Läs mer på www.wagrain-kleinarl.at/en

Vinsten innefattar hotell 7 nätter i Wagrain-Kleinarl för 2 vuxna och 2 barn. Inkl. biljett till berg-banan i Wagrain samt daglig entré till badet ”Waterworld Wagrain”. Observera att resa till och från Wagrain bekostas av vinnaren. Tävlingen är öppen till och med den 10 maj.

Vinsten gäller vid bokning sommar 2013 och sommar 2014, i mån av plats. Vinsten kan inte överlåtas till annan person och reseperioden går ej att ändra. Beslut om vinnare kan inte bestridas. 
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv. Vinnaren meddelas via e-post samt på Outnorths facebook-sida och blogg. Genom att delta i denna tävling godkänner du att Outnorth skickar sitt nyhetsbrev till dig. Du kan avregistrera dig från detta när du vill efter det att du mottagit det första utskicket.

2 svar till “Vinn 7-dagars vistelse i Wagrain i Österrike”

 1. Annalena Maurin

  Hej, Vore kul att kunna ta med ett par av de 10 barnbarnen på en vecka i Österrike. Inte dumt alls.
  Annalena Maurin

 2. Mikael Olofsson

  Hej.

  Vore helt fantastiskt att få uppleva den Österrikiska naturen.
  Österrike är ett av mina drömmål, både grön & vit årstid.

  Mvh/Micke

Kommentarer är avstängda.