Vinn biobiljetter till filmen Faro

Tillsammans med NonStop Entertainment så tävlar vi på Outnorth ut biljetter till filmen Faro, regisserad av Fredrik Edfeldt (gjorde tidigare den guldbaggevinnande ”Flickan”). Filmen har premiär den 15 mars och nu har 10 personer chansen att vinna 2 biljetter vardera! Svara på frågorna senast torsdag den 14 mars klockan 12.00.

Faro handlar om en pappa som har mördat en annan man. Polisen är honom på spåren och hans dotter kommer att omhändertas. Hon är meningen med hans liv, och han är trots sina brister hennes allt. Ovilliga att ge upp sin frihet packar de bilen och ger sig av i gryningen. Filmen utspelar sig under deras flykt genom skogen och hur de överlever i vildmarken, jagade av myndigheterna och hur deras relation som far och dotter präglas utav detta.

Filmen kommer att visas i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Uppsala, Västerås, Umeå, Örebro, Norrköping, Östersund, Mellerud (16 mars), Bengtsfors (20 mars) och Linköping.

Svara på frågan och fyll i dina uppgifter nedan så kanske du får två biljetter hemskickade!

Ett svar till “Vinn biobiljetter till filmen Faro”

  1. Susanne Österholm

    Som ett komplement till all träning jag lägger ner på att träna inför Stockholm maraton skulle det vara trevligt att softa på bio med en god film.

Kommentarer är avstängda.