Vinn en plats på Arctic Weekend och ett Haglöfs Vassi Skidställ

Den 14-17 mars så är det dags för Haglöfs Arctic Weekend som i år kommer äga rum i Riksgränsen. Under dessa dagar finns möjlighet att uppleva små och stora äventyr på en av Sveriges nordligaste skidorter. På plats kommer du få hjälp av bergsguider, professionella skidåkare och äventyrare med bland annat toppturer, igloobyggande och isklättring. Det kommer även hållas inspirerande och utbildande föreläsningar under dessa dagar.

Här kan du läsa mer om Haglöfs Arctic Weekend.

Nu ger vi på Outnorth dig en chans att vinna en plats i detta äventyr tillsammans med ett komplett Haglöfs Vassi skidställ i valfri färg och storlek! (byxa+jacka)

Dessutom får du även chansen att träffa några av oss som jobbar på Outnorth.se, bara det?

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan, svara rätt på de tre frågorna samt fylla i ett ordernummer där ordern innehåller något från kategorin Vintersport på Outnorth.se. Du har fram till 1 mars på dig att medverka!

5 svar till “Vinn en plats på Arctic Weekend och ett Haglöfs Vassi Skidställ”

 1. Janne luring

  Detta är inte ok, att köra en tävling, där ni i nyhetsbrevet inte nämner något om TVÅNG att köpa produkt för att få tävla, lura in besökarna och sedan addera detta i moment tre.

  INTE snyggt

  • Outnorth

   Hej Janne,
   Jättetråkigt att du känner att vi lurar dig, i nyhetsbrevet tillhandahåller vi ett sätt att få reda på att det finns en tävling, men vi går inte in på några detaljer alls. I reglerna innan formuläret står även vad som gäller för att kunna medverka, vi har verkligen försökt vara så tydliga som möjligt!

   Vi ber om ursäkt om det upplevts som missvisande.

   Vänligen,
   Outnorth.

 2. Nicklas Olsson

  Hej
  Skidåkning är livet finns inget härligare än att vara ute i det fria och bara njuta.

  Mvh
  Nicklas

 3. Thomas

  Tyckte också att det blev lite snöpligt på slutet.

 4. Lisa Persson

  Jag känner likadant. Det kändes jättetråkigt att inte få vara med och tävla och i ingressen längre upp på denna sida hittar jag ingen info om köptvång heller.

Kommentarer är avstängda.