Vinn skidvecka för fyra personer i Zell am See

Zell am See-Kaprun

Mitt i de österrikiska alperna ligger Zell am See-Kaprun. Här sträcker sig vintern från glaciärer på 3000 m höjd till sjön Zellers frusna stränder. Schmittenhöhe, Kitzsteinhorn och Maiskogel är de tre bergen som utgör den omväxlingsrika skidåkningen i området. Totalt erbjuds 138 km varierad pist, för avancerade skidåkare många spektakulära nedfarter med bra lutning men även fina offpist-områden. Offpisten är lättillgänglig för den som har kunskap att utforska den på egen hand eller så kan man göra det tillsammans med en lokal guide. På högre höjd, nära Kaprun,ligger Kitzsteinhorn. Det är den enda glaciären i regionen SalzburgerLand och som gör skidåkning möjlig tio månader per år. Eller följ med på en guidad topptur, testa isklättring eller njut av utsikten från toppstationen ”Gipfelwelt 3000”. Även längdentusiasten kan utforska de många och upplysta längdspåren med vackra vyer.

För ca 100 år sedan var Zell am See en liten okänd by tills järnvägen byggdes och orten blev en viktig tågstation. Fler och fler turister började vallfärda till området, varav många blev fascinerade av dess omgivande natur och bosatte sig här. Nu är orten vida omskriven både sommar som vinter. Idag hittar du hittar enkelt hit med flyg till Salzburg, men även Innsbruck och München ligger inom rimligt avstånd.

Tävlingen

Genom att svara på en enkel fråga så har du chansen att vinna 6 nätter på det fyrstjärniga Romantik Hotell i Zell am See, Österrike, inkl. halvpension och 6-dagars liftkort för 4 personer. Resan till och från Zell am See bekostas av vinnaren.

Fråga: Vad vill du inte missa i Zell am Zee om du skulle vinna resan? Maila svaret till [tävlingen är avslutad].

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår mellan den 4 februari 2014 och den 16 februari 2014. Vinnaren meddelas via mail av från Outnorth och presenteras på Facebook.com/outnorth.com samt www.outnorth.se. Vinnaren meddelas senast den 18 februari. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Outnorth på mailadress [tävlingen är avslutad] och uppge namn, personnummer och adress. Om vinnaren inte har kontaktat Outnorth inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda på Outnorth AB och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att ditt namn och e-postadress lagras, sparas och används av Marknadsföraren i enlighet med Personuppgiftslagen, PUL. Vinsten är giltig t.o.m. 10 sept. 2014. Ej under högtidsveckor, i mån av plats. Den bokas direkt hos Zell am See-Kaprun Turistbyrå och kan ej bytas mot kontanter.

Länkar

Skidpaket: http://www.austria.info/se/vintersemester-i-osterrike

Gilla Semester i Österrike och ta del av erbjudande & nyheter: https://www.facebook.com/osterrike

Zell am See: http://www.zellamsee-kaprun.com/sv

 

zellamzee

 

 

 

oew_logo-b2c_se_2c

 

 

 

 

 

12 svar till “Vinn skidvecka för fyra personer i Zell am See”

 1. Mats Knaackw

  Den underbara alpkänslan som bara finns i Österrike

 2. Björn Fuglestad

  Jag skulle inte missa att ta till toppen av Kaprun Glasicheren för att njuta den fantastiska utsikt. Därefter skulle ett besök til Kaprun SPA göra gott för de stela muskler!
  Skulle avsluta dagen med en promenad längs sjön Zell och njuta en härlig glass dessert och en drink på Crazy Daisy med utsikt över sjön!
  Jag håller tummen för att jag har tur ;)

 3. Marcus Adolfsson

  Dom underbara vyerna samt den förhoppningsvis oförglömliga skidåkningen!

 4. Eva Nordström-Fuchs

  Det skulle vara roligt att se om familjen Gappmeier i Kaprun bor kvar,och att kolla in Zell am See med sjön där vi höll på att tappa vår 3-åring vid badet.Men hon är 43 idag,så det var ett tag sen!

 5. Karl

  Var i Zell am see som 12åring (24år sedan) hade varit roligt att få se denna by igen nu tillsammans med min flickvän.

 6. Åsa Schaerling

  Kombinationen längdskidåkning på hög höjd med underbar utsikt och alla dessa nedfarter skulle passa alla i familjen. God mat och avslappnande SPA ovanpå detta låter helt perfekt!

 7. Florin Stelea

  Jag har varit där en gång, så jag kommer aldrig missa ett tillfälle att åka tillbaka dit. Zell am See i sig borde inte vara missat, även om det är andra gången att vara där (eller tredje gången, fjärde gången, femte gången …)!

 8. Emelie Zetterman

  Jag skulle försöka ta mig utför så många backar som det bara går och utmana mig på mer offpist! WUNDERBAR

 9. Sandra

  Jag skulle vilja uppleva fina pistade backar i en fantastisk miljö, men även den lättillgängliga offpiståkningen och en topptur.

 10. malena sen

  Jag skulle antagligen med ett njutningsfullt stön dyka i det som tydligen är en av europas renaste sjöar- Zeller- sjön , sedan om jag inte redan, kanske ta en titt på en glaciär och njuta av den fina rena atmosfär som jag antar Zell- am see har

 11. Charlotte Strömwall

  Jag. Vill inte missa att få komma tillbaka till denna fantastiska by med en vacker utsikt över sjön och dessutom all fin skidåkning så nära i på knuten.

 12. Carl

  Hittar ingen info om vinnarbidraget?

Kommentarer är avstängda.