Blundstone

(10 produkter)
Blundstone är pionjär i att förbättra komfort i arbetet och att skapa säkra arbetsskor. De är fast beslutna att fortsätta att öka komforten för våra fötter och att förbättra fothälsan.

Blundstone är pionjär i att förbättra komfort i arbetet och att skapa säkra arbetsskor. De är fast beslutna att fortsätta att öka komforten för våra fötter och att förbättra fothälsan.

Bra kängor och boots för alla tillfällen

Ända sedan 1870 har australienska Blundstone tillverkat slitstarka kängor och boots som klarar riktigt tuff användning. Tuffa är det också i fler betydelser än att de håller för krävande friluftsliv. Blundstones ikoniska boots ser man nämligen inte sällan på allt från modeller till skogsentusiaster. Det är med andra ord rejäla skor, med klassisk design som aldrig tycks gå ur tiden - och som funkar till både äventyr och catwalk.

Blundstone 500 - en klassiker för både dam och herr

Blundstone 500 och Blundstone 510 har blivit moderna klassiker som används lika mycket till hårt krävande friluftsliv som till vardags. Blundstones boots, kängor och skor finns i barn, herr och dam-storlekar. De snygga och funktionella Blundstone 500 kommer i unisex-storlekar och har med sin klassiska look skördat stora framgångar bland alla typer av människor, män som kvinnor.

Kängan är inte bara populär tack vare sin snygga och enkla design, utan har många goda egenskaper som stålskaft för ökad stabilitet som minskar risken för stukningar. Blundstone gör bra skor som håller länge, både vad det gäller sin klassiska stil och materialens hållbarhet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!