Blundstone

-
Blundstone är pionjär i att förbättra komfort i arbetet och att skapa säkra arbetsskor. De är fast beslutna att fortsätta att öka komforten för våra fötter och att förbättra fothälsan.

Blundstone

(11 produkter)

Bra kängor och boots för alla tillfällen

Ända sedan 1870 har australienska Blundstone tillverkat slitstarka kängor och boots som klarar riktigt tuff användning. Tuffa är det också i fler betydelser än att de håller för krävande friluftsliv. Blundstones ikoniska boots ser man nämligen inte sällan på allt från modeller till skogsentusiaster. Det är med andra ord rejäla skor, med klassisk design som aldrig tycks gå ur tiden - och som funkar till både äventyr och catwalk.

Blundstone 500 - en klassiker för både dam och herr

Blundstone 500 och Blundstone 510 har blivit moderna klassiker som används lika mycket till hårt krävande friluftsliv som till vardags. Blundstones boots, kängor och skor finns i barn, herr och dam-storlekar. De snygga och funktionella Blundstone 500 kommer i unisex-storlekar och har med sin klassiska look skördat stora framgångar bland alla typer av människor, män som kvinnor.

Kängan är inte bara populär tack vare sin snygga och enkla design, utan har många goda egenskaper som stålskaft för ökad stabilitet som minskar risken för stukningar. Blundstone gör bra skor som håller länge, både vad det gäller sin klassiska stil och materialens hållbarhet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!