Bragi The Headphone Truly Wireless Earphones - ID: A028136

BragiBragi The Headphone Truly Wireless Earphones

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bragi The Headphone Truly Wireless Earphones från Bragi

Tack vare Bragis The Headphone kan du njuta av trådlöst ljud var du än går! Bara koppla ihop dem med en Bluetooth-enhet och njut av av den trådlösa lyssnarupplevelsen. Med The Headphone kan du uppleva ett djupt, dynamiskt ljud (Knowles™ Balanced Armature högtalare) i upp till 6 timmar.  Du kan dessutom byta låt, ta emot samtal och ge röstkommandon, allt utan att du behöver röra din telefon.


Du får:
- The Headphone och fodral
- 2st FitTips (S,M) och Comply™ Tip
- Micro USB kabel
Bragi grundades 2013 och lanserades ett år senare på folkfinansierings plattformen Kickstarter. Med fler än 16.000 uppbackare som bidrog med över 3,3 miljoner dollar, så har Bragi gått från att vara ett lovande nystartat företag till att bli en marknadsförändrade skapare av innovativ teknologi, vilket har öppnat upp en helt ny kategori av hörlurar. Med obeveklig innovation och utveckling vill Bragi skapa en förändring inom världen av smarta hörlurar, genom att erbjuda rörelsefrihet, maximal komfort och fantastiskt ljud - samtidigt som rörelser och biometrisk data avläses.

Mer från Bragi

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!