Arctic Neck with Lacing - ID: A059873

BRYNJEArctic Neck with Lacing

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Arctic Neck with Lacing från BRYNJE

Arctic Neck with Lacing från BRYNJE är en halsvärmare bestående av polypropylenät på insidan med merinoull på utsidan. Halsen är cirka 27 cm lång och har elastisk dragsnören vilket gör att den får optimal passform och kan även användas som mössa. Material: 80% merinoull, 20% polyamid. 100% syntetiskt nätfoder.
Egenskaper för Arctic Neck with Lacing:
Hållbarhet: Bluesign
Material: Merinoull/Syntet
BRYNJE är ett litet familjeföretag med ett stort mål - att tillhandahålla kläder som ger människor möjlighet att uppleva naturen. Sedan 1887 har de varit världsberömda för deras kvalitet, funktionalitet och varaktighet. BRYNJE levererar kollektioner till män, kvinnor och barn som fungerar lika bra i den vackra norska naturen som på de mest ogästvänliga platserna i världen. Då engelsmannen Hunt planerade den första lyckade expeditionen till toppen av Mount Everest chokerade han klättervärlden med helt nya teorier om vikt, hastighet, kläder och komfort. Hela expeditionen utrustades med Brynjes nättröjor närmast kroppen. Den 29 maj 1953 stod Hillary och Norgay på toppen världens högsta berg.

Mer från BRYNJE

Visa alla Halsdukar & Buffar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!