Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

2L Midweight Merino Wool Headband - ID: A071323

Buff2L Midweight Merino Wool Headband

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 2L Midweight Merino Wool Headband från Buff

Känn mjukheten och den naturliga känslan det breda pannbandet som är tillverkat uteslutande av 100% merinoull. 2L Midweight Merino Wool Headband från Buff är utformad med natur och miljö i åtanke, resultatet är ett mångsidigt, miljövänligt, extremt bekvämt och ett lätt pannband. Unisex. Material: 100% merinoull.
Egenskaper för 2L Midweight Merino Wool Headband:
Material: Merinoull
Membran: Nej
Vindtät: Nej
Historien bakom BUFF: Runt 1991 blev Joan Rojas (redan en passionerad motorcyklist) kär i den känsla av frihet han hade när han cyklade runt på Igualadas vägar. Det var då han insåg att hans halsvärmare inte räckte för att hålla kylan borta och samtidigt vara bekväm att bära. Dagen kom då Joan bestämde att han ville skapa exakt vad han behövde. Dag efter dag arbetade han på sin familjs textilfabrik i Igualada för att rita, tänka och jaga den produkt han behövde. Och så en dag blev den färdig, ett sömlöst rörformigt plagg av mikrofiber.

Mer från Buff

Visa alla Mössor & Halsdukar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Fri frakt! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!