BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Boys' Chopper Flat Top Snowboard - ID: A072265

Kampanj
Nyhet!

BurtonBoys' Chopper Flat Top Snowboard

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Boys' Chopper Flat Top Snowboard från Burton

Boys Chopper Snowboard är en nybörjarevänlig barn snowboard från Burton som passar utmärkt för barn som vill börja åka och snabbt lära sig grunderna. Kombinationen av en konvex bas med uppåtvända kanter och den mjuka flexen gör det enkelt för även de lättaste åkarna att behärska svängar och stopp. Den fria känslan fortsätter med en platt profil från näsa till tail som är extra stabil för bättre balans och styrning. Till Chopper snowboard rekommenderar Burton Smalls bindning upptill storlek 38, därefter Infidel
 • Twin Flex: symmetrisk flex från nosen till tail
 • FSC™ Certified Fly Core: Klassisk trä kärna, som erbjuder flex och styrka utan att väga mycket
 • Extruded Base: Fart och styrka som inte behöver något underhåll. En bas som inte behöver vallas.
 • Super Sap®: Super Sap® är resin som är formulerat med biobaserade material som minskar koldioxidavtrycket med 50% jämfört med konventionella alloljebaserade epoxier. Mindre oljekonsumtion innebär ännu mindre koldioxidavtryck per bräda.
 • Easy Bevel: Ger unga åkare en mycket mjuk och lättåkt bräda som inte fastnar på något håll i snön. Med en konvex bas som lyfter kanterna från snön och en väldigt mjuk flex blir det lätt för barnen att ta sig fram utan att ramla
Burton erbjuder 1-årsgaranti från köptillfället 
Egenskaper för Boys' Chopper Flat Top Snowboard:
Kön: Barn
Allt som de gör på Burton började i bergen. Från att få ut det mesta av varje resa till att jaga snö runt om i världen, så har de satsat på att förnya och förändra hur människor njuter av utomhuslivet sedan dag ett. Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont redan 1977 och har sedan dess tillbringat sitt liv åt snowboarding. Burton tjänade en nyckelroll i att utveckla snowboard från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja världens bästa åkare och driva fler orter till att tillåta snowboarding.

Mer från Burton

Visa alla Snowboards

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!