Boys' Process Smalls Flat Top Snowboard - ID: A072267

BurtonBoys' Process Smalls Flat Top Snowboard

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Boys' Process Smalls Flat Top Snowboard från Burton

Boys' Process Smalls Flat Top Snowboard är en snowboard för barn från Burton som är mycket lättåkt både för nybörjare och för barn och unga som åkt innan. Flat Top ™ konstruktion erbjuder kontroll, Filet-O-Flex gör brädan mycket mjuk, samtidigt som den skär stabilt. Ett utmärkt val för barn som blivit för stora för Chopper brädan men ännu inte är riktigt redo för en vuxen snowboard.
 • Alla Burtons snowboards från 2014 och framåt som har The Channel omfattas av deras tre års garanti.
Egenskaper för Boys' Process Smalls Flat Top Snowboard:
Kön: Barn
Allt som de gör på Burton började i bergen. Från att få ut det mesta av varje resa till att jaga snö runt om i världen, så har de satsat på att förnya och förändra hur människor njuter av utomhuslivet sedan dag ett. Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont redan 1977 och har sedan dess tillbringat sitt liv åt snowboarding. Burton tjänade en nyckelroll i att utveckla snowboard från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja världens bästa åkare och driva fler orter till att tillåta snowboarding.

Mer från Burton

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!