Men's Moto Snowboard Boot - ID: A060877

Kampanj

BurtonMen's Moto Snowboard Boot

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Moto Snowboard Boot från Burton

Men's Moto Snowboard Boot är en lätt och varm snowboard boot från Burton som har en passform som känns bekväm redan från första början. Det är enkelt att ta sig från skidstugan ut i backarna tack vare det smidiga snörsystemet Speed ​​Zone ™. DynoLite-yttersulan erbjuder komfort och dämpning vid varje ojämnhet. Moto är fodrad med ett värmereflekterande material, liknande det man finner i sovsäckar, som kommer hålla dina fötter varma i backarna. Kort sagt erbjuder Burton Moto ™ högkvalitativ komfort till ett förmånligt pris.
Allt som de gör på Burton började i bergen. Från att få ut det mesta av varje resa till att jaga snö runt om i världen, så har de satsat på att förnya och förändra hur människor njuter av utomhuslivet sedan dag ett. Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont redan 1977 och har sedan dess tillbringat sitt liv åt snowboarding. Burton tjänade en nyckelroll i att utveckla snowboard från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja världens bästa åkare och driva fler orter till att tillåta snowboarding.

Mer från Burton

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!