Välkommen till Outnorth Kalmar

Vi som jobbar här är Oscar, Frida, Erik & Anneli. Hos oss hittar du kläder, skor och utrustning för aktiviteter utomhus. Vi vill inspirera dig till att vistas utomhus mer, oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå.

Hos oss får du personlig service och vi hjälper dig att prova ut och justera din utrustning, allt för att du ska kunna njuta så mycket som möjligt av ditt äventyr.


Hitta rätt tält

Vi hjälper dig att hitta rätt i tältdjungeln. Vi sätter upp tältet tillsammans så att du får känna på det innan du bestämmer dig. 

Företagare, föreningar och personal shopping

Visste du att vi erbjuder kläder till företag? Se till att dina medarbetare är utrustade med riktiga funktionskläder i riktigt bra kvalitet. Vi vill också ge extra bra service till lokala föreningar och till dig som vill ta med kompisgänget och boka upp en egen timme i butiken.

Kanske ska ni bestiga Kebnekaise tillsammans eller rusta upp för tältnätter i närområdet? Oavsett kan ni kontakta oss redan idag så skräddarsyr vi ett upplägg som passar er. Naturligtvis får ni personlig service och hjälp med att prova ut kläder, skor och utrustning.

Kontakta oss på [email protected] idag!

Adress:
Fiskaregatan 19
392 32 Kalmar
Tel-nr: 010 - 20 40 005
E-post: [email protected]

Öppettider:
Vardagar: 10 - 18
Lördagar: 10 - 16
Söndagar: 12 - 16

Midsommarafton: Stängt
Midsommardagen: Stängt
Allhelgonaafton: 10:00-16:00
Alla helgons dag: 12:00-16:00
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandagen: 10-16
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton: 10-16
Trettondagen: 12-16

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!