Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Evolution S3 - ID: A051602

CabeauEvolution S3

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Evolution S3 från Cabeau

Evolution S3 är en nackkudde from Cabeau som är fylld med memoryskum som anpassar sig efter din nacke och ger ett mjukt och stadigt stöd. Nackkudden är perfekt för den långa resan eller på exempelvis stranden för mjuk komfort. nackkuddens material som nu är gjort i snabbtorkande tyg för att hålla dig sval och torr och även ett remsystem som du kan fästa i flygplansstolen. Detta gör att ditt huvud inte faller framåt.
 • Till Evolution S3 medföljer en förvaringspåse. Denna förvaringspåse komprimerar resekudden till hälften av sin storlek när du inte använder den. Förvaringspåsen har en smidig dragkedja och ett band som gör det möjligt för dig att fästa den utanpå ditt bagage.
 • Mått: 24 x 25 x 12 cm
 • Packpåse: 17 x 12 cm
Egenskaper för Evolution S3:
Vikt: 440 g
Fyllning: Skum
Cabeau skapar innovativa reseprodukter och erbjuder prisvärd lyx för alla. Oavsett om det handlar om deras prisbelönta Evolution Pillow av memoryfoam eller deras justerbara Midnight Magic sovmask, erbjuder de unika nackkuddar, komfortprodukter, resetillbehör och on-the-go redskap av hög kvalitet.

Mer från Cabeau

Visa alla Kuddar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!