Kvikkjokk, Ammarnäs & Arjeplog 1:100.000 - ID: A024341

Calazo förlagKvikkjokk, Ammarnäs & Arjeplog 1:100.000

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kvikkjokk, Ammarnäs & Arjeplog 1:100.000 från Calazo förlag

Kvikkjokk, Ammarnäs & Arjeplog 1:100.000 från Calazo är en karta över området söder om Sarek ner till Ammarnäs som är ett av Sveriges minst besökta fjällområden, trots att det finns många fina fiskemöjligheter. Kartan sträcker sig även ända upp till Kvikkjokk och innefattar hela Kungsleden och många fina fjällområden runt om. Kvikkjokk, Ammarnäs & Arjeplog 1:100.000 är tillverkad av Tyvek® som är ett slitstarkt material av syntetfiber. Det gör kartan vattentålig och rivstark. Den håller färgen väldigt bra och går inte sönder i vecken när du använder den.
Calazo förlag ger ut mycket fina och inspirerande böcker och guider inom alla möjliga friluftsområden. Dessutom kartor på tåligt Tyvekmaterial.

Mer från Calazo förlag

Visa alla Litteratur

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!