Norrköping 1:50.000 - ID: A071062

Calazo förlagNorrköping 1:50.000

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Norrköping 1:50.000 från Calazo förlag

Norrköping 1:50.000 från Calazo förlag är en terrängkarta i skala 1:50 000 som är perfekt att ha med när du vandrar eller paddlar. Sörmlandsleden och Östgötaleden är tydligt markerad på kartan och vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera ledernas dragning och att t ex vindskyddens placering stämmer.
Kartan rymmer utöver de mest populära friluftsområden i närheten av Norrköping även området upp till sjön Tisnaren samt Kolmården.

Calazos kartor är tryckta på ett material som heter Tyvek. Det är helt okänsligt för vatten och mycket rivtåligt. Nu slipper du tråkigheter som att kartan går sönder efter bara några dagar eller att färgen försvinner i vecken.

ISBN: 9789188335555
Egenskaper för Norrköping 1:50.000:
Språk: Svenska
Calazo förlag ger ut mycket fina och inspirerande böcker och guider inom alla möjliga friluftsområden. Dessutom kartor på tåligt Tyvekmaterial.

Mer från Calazo förlag

Visa alla Litteratur

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!