Pilgrimsvandra Till Santiago De Compostela, 2a Upp - ID: A051562

Calazo förlagPilgrimsvandra Till Santiago De Compostela, 2a Upp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pilgrimsvandra Till Santiago De Compostela, 2a Upp från Calazo förlag

Pilgrimsvandra till Santiago de Compostela är en härlig bok om en modern vandring längs tusenåriga färdvägar.

Pilgrimsvandring har blivit mycket populärt. I denna boken ger författaren Ulf Luthman mämgder av tips och stöd för att din pilgrimsvandring ska bli så bra som möjligt. 

 

När du knyter på dig kängorna och börjar din vandring västerut mot Santiago de Compostela tar du också ett steg in i den Iberiska halvöns kulturhistoria. Genom århundradena har miljontals pilgrimer gjort samma vandring, funnit stillheten i samma kapell och släckt sin törst ur samma källor. I den här boken kan du läsa om El Camino Francés, den pilgrimsled som startar på franska sidan av Pyrenéerna i den lilla staden Saint Jean Pied de Port. Detta är den populäraste och mest kända pilgrimsleden i världen. El Camino är upptagen på UNESCO:s världsarvslista sedan 1993.

 

Författaren Ulf Luthman har vandrat de 780 kilometrarna till Santiago de Compostela tre gånger, varav de två senaste under arbetet med den här guideboken. Fokus ligger på att ge dig som pilgrimsvandrar praktiskt stöd under själva vandringen. Till exempel kan du alltid läsa dig till hur långt det är till nästa stad eller härbärge, så att du kan avgöra om du ska stanna eller vandra en bit till. Stor vikt läggs också vid att du som vandrare ska få den historiska bakgrunden till det du ser längs vägen, för att berika och fördjupa din upplevelse. Förordet i boken är skrivet av Owe Wikström, författare till bland annat Långsamhetens lov och Ikonen i fickan.

 

"Att göra en pilgrimsvandring är att ta en existentiell risk. Det är som ett reningsverk - man lämnar vissa saker bakom sig och tar med sig andra."

Bokens författare Ulf Luthman i inledningen

 

Flexband, 
280 sidor 

Egenskaper för Pilgrimsvandra Till Santiago De Compostela, 2a Upp:
Språk: Svenska
Utförande: Inbunden
Antal sidor: 280 st
Calazo förlag ger ut mycket fina och inspirerande böcker och guider inom alla möjliga friluftsområden. Dessutom kartor på tåligt Tyvekmaterial.

Mer från Calazo förlag

Visa alla Litteratur

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!