Vandra Sörmlandsleden (4:e uppl.) - ID: A051551

Calazo förlagVandra Sörmlandsleden (4:e uppl.)

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vandra Sörmlandsleden (4:e uppl.) från Calazo förlag

Vandra Sörmlandsleden ger verkligen inspiration att ge sig ut på antingen dagsturer eller längre turer. 

Vandra Sörmlandsleden täcker in samtliga etapper på Sörmlandsleden och precis som vanligt när det gäller Calazo Förlag är det fräsch och snygg design som gäller.

Etapperna beskrivs noga och utförligt, du får ett gäng med tips som kan vara värda att veta och givetvis finns det tillgång till karta. Naturreservat, skärmskydd, vattenkällor, diverse servärdheter och annat smått och gott tas upp. Med andra ord: här har du en komplett guide.

 

Blir man inte lockad till att ge sig ut av bokens alla härliga foton så är det mycket konstigt. De inspirerar verkligen. Och när du väl har boken i din hand och ska ge dig ut på leden kan vi lova att du inte kommer bli besviken. Sörmlandsleden erbjuder ett knippe slott, vacker och varierad natur, badplaster, härligt lummiga skogar, mysiga insjöar och stunder av stillhet.

 

Gunnar Andersson är Sveriges mest kända friluftsskribent med lång erfarenhet av vandringar i såväl Skandinavien som andra länder. Gunnar återfinns regelbundet i Turist, Utemagasinet och Åka Skidor. Calazo Förlag har tidigare givit ut hans guidebok Weekendvandringar kring Stockholm.

 

Författare: Gunnar Andersson
Utgivningsdatum: 2011-03-23
Upplaga: 3
Band: Inbunden
Sidor:288
Format:120 x 180 mm
ISBN:9789197818056

Egenskaper för Vandra Sörmlandsleden (4:e uppl.):
Språk: Svenska
Utförande: Inbunden
Calazo förlag ger ut mycket fina och inspirerande böcker och guider inom alla möjliga friluftsområden. Dessutom kartor på tåligt Tyvekmaterial.

Mer från Calazo förlag

Visa alla Litteratur

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!