Vandring kring Göteborg - ID: 2099789197818070

Calazo förlagVandring kring Göteborg

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vandring kring Göteborg från Calazo förlag

I Boken Vandring kring Göteborg med undertiteln från karga klippor till djupa skogar guidar Anneli Pompe till bra vandringar i Göteborg med omnejd.
Här finns vandringar som passar alla, allt från riktiga vildmarksvandringar på över två mil till kortare vändor bland sommarstugor och bryggor. Vandringen runt Göteborg erbjuder väldigt varierande vandringar. Vildmarken finns nära och havet med. Alla av de beskrivna turerna ligger inom en radie på 30km från centrala Göteborg och nås enkelt ofta med kollektivtrafik och ibland med bil.

Författaren Annelie Pompe har varit aktiv på elitnivå inom klättring, mountainbike, athletic fitness och fridykning. På meritlistan står ett världsrekord i djupdykning på ett andetag och en bestigning av Mount Everest. Under de många träningspassen har hon vandrat eller sprungit i princip allt som ser ut som en stig runt hemstaden Göteborg. Några av favoriterna har hamnat i den här boken.
 
Egenskaper för Vandring kring Göteborg 
 • Band: mjukt flexband
 • Antal sidor: 216
 • Storlek: 120 x 180 mm
 • Författare: Anneli Pompe

 

Calazo förlag ger ut mycket fina och inspirerande böcker och guider inom alla möjliga friluftsområden. Dessutom kartor på tåligt Tyvekmaterial.

Mer från Calazo förlag

Visa alla Litteratur

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!