CamelBak

-
CamelBak gör hydreringsprodukter som vattenflaskor och vätskeblåsor. Under fysisk aktivitet är vätska livsviktigt, vätskebrist kan leda till allvarliga följder. Med en vätskeblåsa på har du alltid vatten tillgängligt utan att behöva använda händerna.

CamelBak

(67 produkter)

Ha vatten nära och tillgängligt vid alla former av aktiviteter


Att dricka vatten är livsnödvändigt, och speciellt viktigt vid alla former av fysisk aktivitet. Genom att alltid ha vatten nära till hands minskar risken för vätskebrist och uttorkning. Ser du till att hålla dig hydrerad fortsätter dina muskler att fungera som de ska och du håller humöret uppe och orkar längre.Drick rätt


Det är också viktigt att dricka rätt, gärna tillsammans med ett frekvent intag av kalorier för att orka längre då du idrottar eller anstränger dig fysiskt på andra sätt. Att dricka ofta, men lite åt gången, brukar kunna vara en bra tumregel. Bra tips om att dricka rätt när du rör på dig finns bland annat på Camelbaks egen hemsida.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!