CamelBak

-
Amerikanska CamelBak tillverkar bärbara dryckessystem för att uppmana till en aktiv livsstil. I sortimentet finns bland annat; vätskeblåsor, vattenflaskor och västar och ryggsäckar med plats för vätskesystem. CamelBak jobbar ständigt med att förnya och förbättra och var exempelvis först i världen med BPA-fria flaskor.

CamelBak

(61 produkter)

Ha vatten nära och tillgängligt vid alla former av aktiviteter

Att dricka vatten är livsnödvändigt, och speciellt viktigt vid alla former av fysisk aktivitet. Genom att alltid ha vatten nära till hands minskar risken för vätskebrist och uttorkning. Ser du till att hålla dig hydrerad fortsätter dina muskler att fungera som de ska och du håller humöret uppe och orkar längre.

Drick rätt

Det är också viktigt att dricka rätt, gärna tillsammans med ett frekvent intag av kalorier för att orka längre då du idrottar eller anstränger dig fysiskt på andra sätt. Att dricka ofta, men lite åt gången, brukar kunna vara en bra tumregel. 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!