Forge® Divide™ 16 oz - ID: A029069

CamelbakForge® Divide™ 16 oz

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Forge® Divide™ 16 oz från Camelbak

Forge® Divide™ 16 oz från Camelbak är en termosmugg som är enkel att dricka kaffe eller te ur när du är på språng. Med enhandsfattning öppnar du enkelt ventilen genom att trycka på knappen, som sen försluts och ser till att muggen blir helt droppfri. Tack vare det läckagesäkra locket kan du slänga ner Forge® Divide™ 16 oz i väskan utan oro för spill. Muggen är lätt att diska utan några svåråtkomliga delar som kan samla på sig bakterier. Muggen är designad för att hålla din dryck varm under kortare stunder, som resan till jobbet eller skolan på morgonen.
Egenskaper för Forge® Divide™ 16 oz:
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 107x70x225 mm
Snabböppning: Ja
Vikt: 306 g
Rostfritt stål invändigt: Ja
Rostfritt stål utvändigt: Ja
Volym: 500 ml
CamelBak gör hydreringsprodukter som vattenflaskor och vätskeblåsor. Under fysisk aktivitet är vätska livsviktigt, vätskebrist kan leda till allvarliga följder. Med en vätskeblåsa på har du alltid vatten tillgängligt utan att behöva använda händerna.

Mer från Camelbak

Visa alla Termosmuggar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!